Καλώς ήλθατε στις ΛΙΜΝΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ... Αυτό το blog αποτελεί το "ψηφιακό κέντρο" όλων των ΛΙΜΝΙΩΤΩΝ εντός και εκτός Ελλάδος ... Σύντεκνοι, εγγραφείτε σαν αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε την διαδικτυακή κοινότητα των Λιμνών.


Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ/ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ/ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ


 Αγαπητοί σύντεκνοι, 
ο Δήμος μας αρχίζει μια "πράσινη" προσπάθεια μείωσης των απορριμάτων, η οποία χρήζει την βοήθεια και την συμπαράστασή μας. 
Έτσι, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, μερίμνησε ώστε με συγκεκριμένα καθημερινά δρομολόγια σε όλες τις περιοχές και τα χωριά του Δήμου να συλλέγει τα σκουπίδια.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι οι χωριανοί, να διατηρούν καθαρό το χωριό μας και να τοποθετούν τα απορρίματά τους εντός των απλών κάδων απορριμάτων ή των ειδικών κάδων ανακυκλωσης που έχουν τοποθετηθεί για αυτό τον σκοπό σε διάφορα σημεία του χωριού και να συμμορφώνονται με το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμάτων.


ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ : 6.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ.
     ΛΙΜΝΕΣ: Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο


    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
      ΛΙΜΝΕΣ:  Κάθε Τρίτη


      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
        Η αποκομιδή τους θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα: 28410 23839, 28413 40110, 28413 40130, 6972 209997 και μόνο όταν πρόκειται για μικρά ογκώδη και μικρής ποσότητας.
        Σε ότι αφορά τα χωριά θα έρχεστε σε συνεννόηση με τους προέδρους του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.

        ΛΙΜΝΕΣ: Κάθε Τετάρτη και κατόπιν συνεννόησης με την πρόεδρο του χωριού


        Δεν υπάρχουν σχόλια:

        Δημοσίευση σχολίου