Καλώς ήλθατε στις ΛΙΜΝΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ... Αυτό το blog αποτελεί το "ψηφιακό κέντρο" όλων των ΛΙΜΝΙΩΤΩΝ εντός και εκτός Ελλάδος ... Σύντεκνοι, εγγραφείτε σαν αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε την διαδικτυακή κοινότητα των Λιμνών.


Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί, 
με το παρόν σας ενημερώνουμε για κάποιες νέες αποφάσεις της Τοπικής Διοίκησης των Λιμνών και κάποιες κινήσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Λιμνών, οι οποίες έχουν ως εξής:

1.  Tο τοπικό συμβούλιο έλαβε απόφαση στην κεντρική πλατεία του χωριού να μην παρκάρουν αυτοκίνητα (στο πλακόστρωτο που έχει τοποθετηθεί από τους Αγ. Αναργύρους μέχρι το μαγαζί του Χριστίνη και στην πλατεία) και ο Moρφωτικός Σύλλογος  Λιμνών, τοποθέτησε πήλινες γλάστρες με λουλούδια, παγκάκια και ένα πέτρινο πηγάδι, όπου προγραμματίζει στις 24/5/11 να πραγματοποιήσει την εκδήλωση "του κλειδόνου" με το αμίλητο νερό, Μαγιάτικες φουνάρες κλπ.

Επιπλέον, ο Μορφωτικός σύλλογος Λιμνών  έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει στους χωριανούς ότι "στα πλαίσια φροντίδας και καλλωπισμού του χωριού, ο Σύλλογος φρόντισε για την προμήθεια πήλινων γλαστρών καθώς και φυτών τα οποία θα τοποθετήσει σε όλο το χωριό, η φύτευση θα γίνει σήμερα στην πλατεία. Επιπλέον προσκαλεί όλους τους χωριανούς να φροντίσουν λίγο τα λουλούδια τους και την καθαριότητα έξω από τα σπίτια τους ούτος ώστε ένας ένας και όλοι μαζί να φροντίζουμε το χωριό μας το οποίο αξίζει να πάει μπροστά!!!! "

2. Τέλος, στις 15/6/11 θα γίνει εκδήλωση στο Δημοτικό σχολείο προς τιμή των παιδιών με προσφορά από τον Μορφωτικό Σύλλογο Λιμνών  δώρων στα παιδιά που τελειώνουν και όχι μόνο, με αναμνηστικές μπλούζες και διάφορα αναψυκτικά και γλυκά για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου