Καλώς ήλθατε στις ΛΙΜΝΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ... Αυτό το blog αποτελεί το "ψηφιακό κέντρο" όλων των ΛΙΜΝΙΩΤΩΝ εντός και εκτός Ελλάδος ... Σύντεκνοι, εγγραφείτε σαν αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε την διαδικτυακή κοινότητα των Λιμνών.

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ

... Η ατμόσφαιρα μυρίζει τέλη 60 - αρχές 70 και δακρυγόνα. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, τόσο ανελέητοι και τόσο φοβισμένοι (γιατί από τον φόβο του όγκου του λαού και της οργής τους τα κάνουν όλα αυτά) που δεν θα αργήσουν να κάνουν αυτό :


ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.
ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ
Ωστόσο, για να αστειευτούμε και λίγο με την κατάσταση, πάλι καλά που υπάρχουν οι εφευρέτες και μας βγάζουν από την δύσκολη θέση των "ήρεμων" διαδηλώσεων.
Όλες μας (εμείς οι γυναίκες) έχουμε έναν στηθόδεσμο πάντα πάνω μας και όλοι σας (εσείς οι άντρες) μπορείτε να προμηθευτείτε ένα από την φουκαριάρα την μάνα σας ή την στρίγκλα την πεθερά σας, την γλυκομίλητη γυναίκα σας ("...αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, εγώ φταίω που στραβώθηκα και πήγα και σε παντρεύτηκα, που μπουμπούκι με πήρες και γαϊδουράγκαθο με έκανες, άχρηστε έ άχρηστε !!!"), την κολλητή σας (που σας ξελασπώνει πάντα σε όλες τις καταστάσεις) ή την μικρή (και σπαστική) αδελφή σας. 
Έτσι την επόμενη φορά, που θα κρέμεται ένα soutien (γαλιστί) από την τσέπη σας, καμία από τις παραπάνω δεν θα μπορεί να σας πει τίποτα, γιατί απλά εσείς θα πείτε : " το έχω για περίπτωση ανάγκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου