Καλώς ήλθατε στις ΛΙΜΝΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ... Αυτό το blog αποτελεί το "ψηφιακό κέντρο" όλων των ΛΙΜΝΙΩΤΩΝ εντός και εκτός Ελλάδος ... Σύντεκνοι, εγγραφείτε σαν αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε την διαδικτυακή κοινότητα των Λιμνών.


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ "MEGALOU ADELFOU" H KΡΗΤΗ

Δεν γνωρίζω αν παρακολουθούσατε το "κοινωνικό παιχνίδι" ΒΙG BROTHER στο τηλεοπτικό κανάλι ΑLPHA... ούτε γνωρίζω τι γνώμη έχετε για τέτοιου είδους "shows - εκπομπές - παιχνίδια" (από ηθικής απόψεως ή τηλεοπτικού επιπέδου κ.λπ.), ωστόσο εγώ θα ήθελα να σταματήσω σε 2 γεγονότα.
1ον : Μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν στο σύνολο των 14 παικτών, υπήρχαν 3 Κρητικοί. Έτσι να μας βλέπω πολλούς να μαζευόμαστε! Ήντα παίζουμε ;
2ον : o νικητής του, Iωάννης Φουκάκης, ήταν το μοναδικό άτομο που με έκανε να παρακολουθήσω ορισμένα επεισόδια από το παιχνίδι, διότι εξ αρχής μου φάνηκε καλό παιδί (προσωπικά νομίζω ότι θα είναι φοβερό παρεάκι), άνθρωπος που δεν έδείξε να προσποιείται (τουλάχιστον φαινομενικά), είχε χιούμορ και αρκετή κουζουλάδα σαν Κρητικός, δημιουργούσε με φυσικότητα αστεία περιστατικά και φυσικά ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ.
Να είναι καλά το κοπέλι, να χαρεί τα χρήματα που κέρδισε από το παιχνίδι, να πάρει και την κοπελιά του όπως της υποσχέθηκε και να μην αλλάξει ποτέ για κανέναν.
Δεν είμαστε τοπικιστές, αλλά πάντα ένας Κρητικός βρίσκεται μέσα σε όλα και πάντα βάζει τα γυαλιά σε όλους τους άλλους !
Σήμερα, τιμής ένεκεν, σας αφιερώνω κάποιες από τις ποιο ωραίες και αστείες στιγμές του κοπελιού μέσα στο παιχνίδι. (χαλάλι του και ας είναι και Ηρακλειώτης !!!)










Πηγή videos: www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου